Гнилі кишки з підлоги: “Таємний агент” показав, як в Черкасах роблять ковбасу

Гнилі кишки з підлоги: “Таємний агент” показав, як в Черкасах роблять ковбасу
в Новини

Недарма кажуть, що якби ми знали, з чого роблять товари у магазинах, ми ніколи б цього не їли. Журналісти шоу «Таємний агент», що на Новому каналі, провели експеримент і показали, з чого роблять ковбасу. Про це пише “Про Все”.

Журналістка провела розслідування на невеличкому заводі в Черкасах, куди влаштувалася, щоб робити фарш і невеличкі ковбаски для пікніка, схожі на домашні. Продукція компанії реалізується в Черкасах та області.

За словами заступника міського голови Черкас Ігоря Волошина, якого запросили на пост-шоу, в місті є лише один офіційний виробник ковбас. На підприємстві працюють дві сотні осіб, фірма виробляє понад 150 позицій і є постачальником для місцевих ресторанів та магазинів. Однак чи саме на це підприємство ходила журналістка, у програмі не йдеться.

Глядачам програми показали м’ясо, яке розморожується під обігрівачем, гнилі кишки та воду з кров’ю, яку додають у ковбасу.

Директор виробництва Роман по телефону повідомив, що ковбасу на підприємстві не роблять, лише фарш, однак інший таємний агент, влаштувавшись у той же цех довів, що таки роблять.

Втім ведучі програми пообіцяли надати Ігорю Волошину всі дані та документи, що стосуються виробника, аби міська влада вжила заходів. Чиновник зауважив, що ніяких документів йому ніхто не надавав.

Детальніше випуск можна переглянути ТУТ.

Реклама