MushlyaBar в Черкасах: новий заклад з устрицями та мідіями від 39 гривень

MushlyaBar в Черкасах: новий заклад з устрицями та мідіями від 39 гривень
в Новини, Суспільство

13 лютого в Черкасах розпочне роботу заклад від відомого ресторатора Дмитра Борисова. Тут будуть за дуже доступними цінами подавати морепродукти: устриці, мідії, креветки, лобстери.

Всі продукти – свіжі. Устриці – в спеціальних акваріумах, креветки, риба та все інше зберігається на льодових вітринах, аби гості бачили, з чого і як для них готують страви.

Будь-яке замовлення тут готують протягом 5 хвилин, тож не доведеться довго чекати. Подібні заклади вже успішно працюють в Києві та Харкові. Тепер на черзі Черкаси.

Ціни – дуже приємні. За 39 гривень можна замовити величезну дику аргентинську креветку гриль з соусом, а за 49 — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом. Половинка свіжого лобстера коштує 198 гривень.

85246444_622106455272732_5229081403949318144_n

Цитати з меню:

  • велика устриця з лимоном — 39 гривень
  • морські равлики-булоти з соусом — 59 гривень
  • тигрові креветки у паніровці — 49 гривень
  • казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом — 49 гривень
  • Surf&Turf бургер з м’ясом та креветками — 69 гривень
  • сендвіч зі стейком із лосося або тунця — 69 гривень
  • Prosecco — 49 гривень
  • Половинка лобстера на грилі з картопляними діпами – 198 гривень

86193174_187860702526915_2840147678254333952_n

Крім того, в MushlyaBar пропонують плато морепродуктів на компанію по 269 гривень: холодне плато з устрицями, булотами, білоногими креветками й чорноморськими рачками, а також плато гриль з аргентинськими креветками, кальмарами, baby-восьминогами, baby-каракатицями й картопляними діпами. Окрім того, можна замовити половину лобстера гриль з картопляними діпами й соусом за 198 грн та великий казанок мідій на компанію: у вершковому соусі — за 198 гривень, в соусі дорблю — 229 гривень. Їх подають з картопляними діпами, соусом і теплим багетом.

На відкритті гостей пригощатимуть устрицею FinedeClaire з лимоном та келихом вина — для цього треба зробити пост або сторіз з відміткою в новій MushlyaBar та показати на касі. Пригощення даруватимуть протягом всього дня 13 лютого з 15:00 і до закриття.

Адреса нового закладу в Черкасах: Хрещатик, 188

Графік роботи: 10:00-22:00

https://borysov.com.ua/uk/mushlya-bar

https://www.facebook.com/MushlyaBar

https://www.instagram.com/mushlyabar

*на правах реклами

Реклама