Черкаський посадовець викрав із міського бюджету 1, 6 млн грн
рф атакувала інфраструктуру Черкащини: прокуратура відкрила провадження (ФОТО)
Сьогодні в Каневі завершили опалювальний сезон
Стан хлопчика, якого збили на переході в Черкасах, покращився
Учора на черкаському Дніпрі не знайшли тіло людини, проте пошуки тривають (ВІДЕО)
Понад пів сотні будинків у Черкасах залишилися без світла
На Черкащині 22-річний чоловік за гроші підпалив релейну шафу на залізниці (ВІДЕО)
Директорку черкаського кінотеатру, яку підозрюють у хабарництві, відсторонили від посади
За графіком: в ОВА розповіли про відновлення будинку в Умані
Подружжя росіян, яке майже два роки перебували на Черкащині, повернуть додому
У Корсунській лікарні оновили реанімаційне відділення
На Черкащині є влучання по об’єкту енергоінфраструктури, — Табурець
Ігор Табурець відзначив нацгвардійців за службу (ФОТО)
- Видання Вичерпно
- Новини
- MushlyaBar в Черкасах: новий заклад з устрицями та мідіями від 39 гривень
MushlyaBar в Черкасах: новий заклад з устрицями та мідіями від 39 гривень
13 лютого в Черкасах розпочне роботу заклад від відомого ресторатора Дмитра Борисова. Тут будуть за дуже доступними цінами подавати морепродукти: устриці, мідії, креветки, лобстери.
Всі продукти – свіжі. Устриці – в спеціальних акваріумах, креветки, риба та все інше зберігається на льодових вітринах, аби гості бачили, з чого і як для них готують страви.
Будь-яке замовлення тут готують протягом 5 хвилин, тож не доведеться довго чекати. Подібні заклади вже успішно працюють в Києві та Харкові. Тепер на черзі Черкаси.
Ціни – дуже приємні. За 39 гривень можна замовити величезну дику аргентинську креветку гриль з соусом, а за 49 — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом. Половинка свіжого лобстера коштує 198 гривень.
Цитати з меню:
- велика устриця з лимоном — 39 гривень
- морські равлики-булоти з соусом — 59 гривень
- тигрові креветки у паніровці — 49 гривень
- казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом — 49 гривень
- Surf&Turf бургер з м’ясом та креветками — 69 гривень
- сендвіч зі стейком із лосося або тунця — 69 гривень
- Prosecco — 49 гривень
- Половинка лобстера на грилі з картопляними діпами – 198 гривень
Крім того, в MushlyaBar пропонують плато морепродуктів на компанію по 269 гривень: холодне плато з устрицями, булотами, білоногими креветками й чорноморськими рачками, а також плато гриль з аргентинськими креветками, кальмарами, baby-восьминогами, baby-каракатицями й картопляними діпами. Окрім того, можна замовити половину лобстера гриль з картопляними діпами й соусом за 198 грн та великий казанок мідій на компанію: у вершковому соусі — за 198 гривень, в соусі дорблю — 229 гривень. Їх подають з картопляними діпами, соусом і теплим багетом.
На відкритті гостей пригощатимуть устрицею FinedeClaire з лимоном та келихом вина — для цього треба зробити пост або сторіз з відміткою в новій MushlyaBar та показати на касі. Пригощення даруватимуть протягом всього дня 13 лютого з 15:00 і до закриття.
Адреса нового закладу в Черкасах: Хрещатик, 188
Графік роботи: 10:00-22:00
https://borysov.com.ua/uk/mushlya-bar
https://www.facebook.com/MushlyaBar
https://www.instagram.com/mushlyabar
*на правах реклами