Учні Черкаського училища – переможці Міжнародного конкурсу ресторанних технологій

DSC00463
banner

Третій рік учні Черкаського вищого професійного училища посідають призові місця у Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest» у різних номінаціях.

Про це повідомляє управління освіти  і науки Черкаської ОДА.

Цьогоріч заклад освіти та галузь прославили Ярослав Недбайло, який отримав срібну медаль у номінації «Страви з птиці», та Катя Терещенко, яка здобула «срібло» у номінації «Сучасна кухня».

Учні Черкаського ВПУ виступали у віковій категорії від 18 до 24 років. Страви, приготовані ними, вразили суддівську колегію смаковими якостями, цікавим сировинним набором та сучасним оформленням. Змагалися на рівні зі студентами Київського національного торговельно-економічного університету, Ужгородського торговельно-економічного інституту, студентами коледжів, іноземними студентами та професіоналами ресторанних закладів Києва, Харкова. Участь у конкурсі також взяли представники з Азербайджану, Туреччини та Сербії.

Loading...
Loading...

Можливо Вас зацікавить